Misija

Nakon uspješnih projekata Agro Startup i Slavonika, pod motom Inspiriramo
poljoprivredu, odlučili smo pokrenuti novu konferenciju – Digitalna poljoprivreda.

 

Ova konferencija teži informiranju i otvaranju potencijala hrvatskoj poljoprivrednoj zajednici, ali i svima onima koje zanima tehnologija u službi poljoprivrede da budu još učinkovitiji i konkurentniji.

 

U ovom trenutku, u različitim laboratorijima poljoprivredni stručnjaci u suradnji s IT stručnjacima stvaraju nove ideje, testiraju i lansiraju nove tehnološke inovacije, koje u konačnici imaju za cilj smanjiti rizike i povećati prinose na različitim područjima poljoprivrednog djelovanja.

 

Razmjena znanja, iskustva i primjera iz prakse, domaće i međunarodne zajednice, temelj je poljoprivrede koja nam time šalje jasnu poruku da se kao i druge ekonomske grane, poljoprivreda također transformira. Budućnost poljoprivrede ostaje ljudima koji razumiju i prihvaćaju promjene u službi razvoja, te onima koji su spremni neprestano učiti i ulagati u nova znanja i vještine.

 

Misija

 

Prateći svakodnevno razvoj tehnologija u službi poljoprivrede, želimo pružiti nova znanja svima onima koji razumiju, da kroz neprestanu edukaciju mogu prosperirati, stvarati nove vrijednosti, te biti konkurentni i učinkovitiji.

 

Vizija

 

Postati središnji događaj razmjene praktičnih primjera , znanja i iskustva koji povezuju ljude, tehnologiju i poljoprivredu.

Razmjena znanja, iskustva i primjera iz prakse, domaće i međunarodne zajednice, temelj je poljoprivrede.

Jedna od tema je razvoj poljoprivrednih stručnjaka u suradnji sa IT stručnjacima novih proizvoda i tehnoloških inovacija

Informiranje i otvaranje potencijala hrvatskoj poljoprivrednoj zajednici za što veću učinkovitost i konkurentnost

Pogledaj program

Prijavi se…